Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Asociația Județeană de Judo Caraș-Severin, reprezentată de cluburile Muncitorul Reșița și Energetica Caransebeș, a obținut locul I la Cupa Semenic Fest de la Gărâna, competiție care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Pe locul secund s-a clasat Clubul Sportiv Podgoria Ghioroc (Județul Arad), iar podiumul a fost completat de Clubul Sportiv Zerind.

Au participat la acest concurs 12 cluburi din țară, iar pe lângă cele enunțate mai sus, printre cele mai reprezentative s-au numărat: LPS Deva, Temerarul Sibiu, AS Judo din Timișoara și CSM Drobeta Turnu-Severin.

„A fost o competiție reușită, vremea a fost bună și mă bucur că am reușit să organizăm a IX-a ediție a acestei competiții. Acest concurs de judo este singurul din România care se desfășoară în aer liber. Aș dori să le mulțumesc celor de la DJST-CS pentru cupe și medalii, dar și sponsorului Lupo pentru premiile și tricourile oferite. De asemenea, secția de judo selecționează tineri pentru acest sport, iar doritorii sunt așteptați în fiecare zi între orele 17-19 la sala de sport de lângă Poliție”, a declarat Dan Păștean, antrenorul Muncitorului Reșița.

Următoarea competiție la care va participa Muncitorul Reșița va fi sâmbătă, 14 septembrie, la Sibiu, la Cupa Temerarul. Doi sau trei sportivi reșițeni vor participa la acest concurs.

Ștefan Moraru