AGIL te ajută cu pacheţelul copilului tău! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Pacheţelul pentru şcoală sau grădiniţă poate fi o adevărată provocare. În special pentru că trebuie să fie sănătos, proaspăt, hrănitor, diversificat. Iar cea mai bună soluţie este sandviciul!

AGIL ştie ce e sănătos, ce e interesant pentru copilul tău, ce ar mânca fără să clipească. Bucură-l în fiecare zi cu sandviciuri făcute cu produse AGIL!

Sandvici deosebit

Folosim un croissant normal, cu unt. Îl încălzim puțin la cuptorul cu microunde. Ungem apoi interiorul cu brânză topită, așezăm frunzele de salată, tăiem brânza și șunca presată de la AGIL, pe care acum o poți cumpăra acum la ofertă cu doar 22,90 lei si le punem in interior. Sau poţi folosi salam, şuncă ori muşchi file puţin prăjit, brânză şi frunze de spanac. Sandviciul tău va conţine proteine, calciu şi fier, iar toate sunt elemente importante pentru sănătatea copilului tău.

Sandvici cu pateu de pui

Foloseşte pateul de pui pentru a furniza copilului tău porţia de proteine de care are nevoie. Iar pentru că acesta nu are o aromă puternică, alege caşcavalul afumat pentru un plus de gust.

Pacheţel cu cremvurşti!

Copiii adoră cremvurştii din piept de pui, iar acum la AGIL aceştia se găsesc la preţul promoţional de doar 27,90 de lei/kg. Alege ceva super bun atât pentru copilul tău cât şi pentru tine. De la AGIL!

AGIL vă urează o toamnă gustoasă!