AGIL: Cu grija de a da omului să mănânce ce e mai bun! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Punem pariu că articolul acesta îi va încânta pe iubitorii afumăturilor, pastramelor, mezelurilor bune făcute din porc sau pui. Întotdeauna, pe oricine, încântă vitrina magazinelor AGIL cu bunătăți de orice fel, pentru orice gust!

Sigur, încântă mai mult ideea că mai există lucruri de calitate în țara asta, că şi în perioada asta poţi mânca lejer chiar dacă nu lipsesc mezelurile de pe masă. Mezelurile bune, făcute din carne, făcute cu simț de răspundere și cu grijă la ce-i dai omului să mănânce, sunt în toate magazinele AGIL din REŞIŢA, CARANSEBEŞ, OŢELU ROŞU, BOCŞA. Se mai produc în țară mezeluri fără coloranți și aditivi. Da, tot AGIL le produce şi sunt foarte bune pentru copiii voştri.

Încercaţi o degustare acasă cu orice, începând cu pieptul ţărănesc şi salamul de vară, continuând cu cârnații afumați tradițional (frământați cu grijă, să nu li se distrugă textura), mușchiul țigănesc, șunca și pastramele, crenvurşti şi costiţe, mici şi o să vedeţi că toate trec testul gustului şi al calităţii. Acesta e singurul motiv pentru care trebuie să vă bucuraţi de mezelurile AGIL.