Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Printr-o decizie recentă a aleşilor locali, agenţilor economici din Reşiţa, care deţin în chirie spaţii comerciale şi terenuri de la Primăria Reşiţa, li s-a suspendat obligaţia de plată a chiriei aferente!

Astfel, tuturor operatorilor economici care au terase sau construcţii amplasate pe terenurile închiriate de la Primăria Reşiţa nu li se va mai percepe chirie. Măsura a fost luată ca urmare a suspendării activităţii economice prin Ordonanţe Militare 1 şi 2. Suspendarea plăţii chiriei se efectuează la cererea acestora, cerere ce va conţine în mod obligatoriu copia autorizaţiei de funcţionare, în vederea verificării obiectului de activitate.

Cererile se depun la registratura Direcţiei de Patrimoniu din structura Primăriei Reşiţa pe adresa de email [email protected]ăriaresita.ro sau prin fax la numărul 0255-212483.

Conform prevederilor Ordonanţei Militare Nr.1/2020, este suspendată activitatea de servire şi consum a produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice în spaţiile destinate în interiorul sau exteriorul locaţiei. În schimb, este permisă organizarea activităţilor de comerţ care nu presupun rămânerea clienţilor în spaţiile destinate acestui scop, precum şi cele de tip „drive-in“, „room-service“ sau livrare la client.

JCS-Nicoleta Moraru

Adaugă comentariu