Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Fotbaliștii pregătiți de Boșco Vișatovici vor juca sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 17:00, în deplasare, cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, în etapa a III-a a Ligii 3, Seria a VII-a!

Voința va întâlni liderul, Pandurii Lignitul fiind prima în clasament, cu șase puncte, la egalitate cu Deva și CSM Reșița, dar cu golaveraj superior. Lupacul este pe locul patru, cu trei puncte acumulate. Partida nu se va disputa la Târgu Jiu, ci la Filiași.

„Băieții sunt montați pentru meci și mergem să facem în primul rând un joc consistent și solid. Sperăm ca la final să venim cu punct sau puncte. Va fi un joc dificil, vom întâlni echipa de pe primul loc. Din păcate, avem probleme de lot și doi jucători importanți ne vor lipsi. Este vorba despre Christian Popa și Flavius Lucica, ambii suspendați, care nu vor evolua împotriva celor de la Pandurii. S-ar putea să plecăm în ziua meciului. Jocul nu se va mai disputa la Târgu Jiu, ci la Filiași și ne este greu să găsim cazare acolo. Este o problemă de traseu și vom vedea ce vom face. Încercăm să ne cazăm la Severin sau la Craiova. Vom vedea, iar dacă nu vom găsi cazare în timp util, ne vom deplasa la joc în ziua respectivă”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

JCS-Ștefan Moraru