Caraş-Severin, Romania

LUPAC – Singura reprezentantă a județului Caraș-Severin din Liga 3 din sezonul trecut este aproape de desființare, având în vedere că echipa nu a primit drept de participare în Liga 3 și nici nu s-a înscris în Liga a IV-a! Antrenorul Gheorghe Manu a plecat și s-a înțeles cu CSM Caransebeș, care va începe din Liga a V-a!

Deși președintele Marian Zuza era în discuții la începutul lunii cu un potențial sponsor, care și-a exprimat intenția să susțină echipa, lucrurile s-au schimbat, iar „croații” se vor desființa. „Primăria nu mai susține echipa, iar eu nu mă mai ocup. Echipa nu s-a înscris în Liga 3 și acest lucru înseamnă că sigur se va desființa! Încă nu știm ce se va întâmpla cu fotbalul din Lupac. Se poate înființa altă echipă, nu știu nimic deocamdată.”, a declarat Marian Vlasici, primarul comunei Lupac.

Din păcate, Caraș-Severinul nu va avea nicio echipă în Liga 3 în sezonul 2024/2025. Singura formație care reprezintă județul în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal este CSM Reșița, în Liga 2.

JCS-Ștefan Moraru