Adrian Petrea, alta pagina pentru handbalul resitean - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de handbal masculin H.C. Adrian Petrea, la nivel de seniori, în perspectiva înscrierii în Campionatul Diviziei A, ediția 2014/2015, prinde tot mai mult contur.

Fostul component al formației C.S. Caraș-Severin și al reprezentativei României, Adrian Petrea, și omul de afaceri Cristian Petru s-au ținut de cuvânt și, iată că, în prezent, demersurile punerii bazelor unei noi grupări handbalistice reșițene au ajuns aproape de finalizare. Astfel, lotul este definitivat în proporție de 80 la sută, în zilele următoare urmând să fie semnate contractele cu jucătorii, la care se adaugă rezolvarea tuturor problemelor administrative.

Am ajuns într-o fază destul de avansată, ne-a declarat Adrian Petrea, antrenorul principal al echipei. În ceea ce privește lotul, avem acordul jucătorilor Ionescu, Sămânță, Rohozneanu, Vaida, Rugaci, Bahan (Suceava), Lela (Timișoara), Crăciun, Peter Szolt, și al băieților de la Liceul Traian Vuia. Așteptăm confirmarea lui Grozăvescu și al lui Daia, dar mai avem în vedere și alte achiziții. Reunirea lotului este programată pentru data de 1 august a.c.“

A.R.