Adjunctul Poliţiei cărăşene, înregistrat când îşi certa şi ameninţa colegii... - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Conducerea Poliţiei Române face un control intern la IPJ Caraș-Severin, după ce adjunctul inspectorului-şef, Aurel Coman, ar fi ameninţat mai mulţi poliţişti că vor fi mutaţi şi sancţionaţi pentru că sunt axaţi numai pe controale la transportatorii de lemne!

Sindicatul Europol a publicat o înregistrare în care comisarul şef Aurel Coman mustră anumiţi poliţişti pentru că sunt axaţi numai pe controalele maşinilor care transportă lemne şi pentru că fac numai constatări. „Începând cu data de 17, te mut la Reşiţa. Două luni fără acord şi mă urc pe tine. Vă mut pe toţi de acolo. Şi mă ţin de voi o lună de zile şi vă fac ce trebuie, după Statutul Poliţistului. Să vedeţi că nu sunteţi artişti, nu sunteţi şmecheri. Crezi că dacă ai 100 de constatări eşti şmecher? Îți arăt eu ce fel de constatări ai, că am lucrat ca tine. Eşti numai într-o direcţie, nu eşti în 10 direcţii. Eşti aşa… când vrei. Numai pe licenţe… numai pe licenţe sau în altă zi numai pe lemne, numai pe lemne”, le spune comisarul şef Aurel Coman, probabil în cadrul unei şedinţe de lucru.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public privind declaraţiile adjunctului inspectorului-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, conducerea Poliţiei Române a dispus efectuarea de verificări, prin Direcţia Control Intern, urmând ca, în funcţie de cele constatate, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis Poliţia Română. Faptul că echipa de control este deja la sediul IPJ din Reșița şi cercetează cele apărute în înregistrare ne-a fost confirmat şi de conducerea Inspectoratului.

Vizavi de înregistrări, neoficial, surse din Poliţie susţin că, de fapt, înregistrarea ar fi trunchiată, comisarul şef Aurel Coman certându-i de fapt pe poliţişti pentru că nu fac treabă. Şi dacă este aşa, limbajul folosit lasă de dorit, Statutul Poliţistului neavând vreo expresie de genul „mă urc pe tine“. Cât despre pozele din presa centrală în care Coman apare la masă alături de primarul comunei Pojejena, Mira Radovancovici, şi de alți membri PSD, se pare că acesta a fost prezent acolo în calitate oficială, la un eveniment din comună. De ce a rămas la masă? Nimeni nu ştie…

JCS-Nina Curiţa

4 Comentarii

  1. Politia Romana, cea mai corupta institutiei din Romania, care este mana pe mana cu toti infractorii majori ai tarii rateaza inca o ocazie sa-si mai spele imaginea. Acoperand derapaje mizerabile cu scuze care nu tin nici la gradinita continue sa se impuste singura in picior.

  2. Se răzbuna Aurica pt perioada petrecută ca șef serviciu TF Arad, î.sef pol Moldova Nouă, cand el era defapt adj.ipj! Începând cu data de 12.09.2017, grănicerul Aurica trebuia sa iasa la pensie, dar ce sa vezi? Fostul prefect MĂCEI l-a intors din drum si l-a facut adj! Dar fost șef ipj Avram, actualmente consilierul pwrsonal al prefectului avea cam aceleasi metehne! Mai nou sunt si colegi de partid! Aurica impreuna cu sluga lui, alt șef de post ajuns ofițer si șef de serviciu rutier, da Dorinele, de tine e vorba, au fost părtași la multe manevre făcute mai multor polițiști de la circulatie si de la posturi! Dar asa e cand din subofițer ajungi ditamai! La fel si cu domnul cu academie, care de vreo 2-3 ani ba e adj, ba e împuternicit șef ipj, ba adj cu atribuții de șef ipj, ba cred ca si a epuizat toate căile de șef ipj! Se aude ca acum câteva luni, comisar sef de politie Terciu Ciprian-ioan sa dus sa faca pact cu diavolul, Molcioalca, ca na, nu mai e Vela la putere, poate poate ajunge șef ipj plin! Dar hai sa iti spun ceva Cipi, începând cu data de 03.02.2023 sa iti cauti de lucru la alte structuri sau ipj-uri ca se aude ca nu mai loc aici, si na, cum sunt moldovenii, nu poti sa te întorci nici macar șef birou! Si multe altele! Asteptam sa vedem ce zice corpul de control, dar cu siguranță domnul plutonier sa iesi forțat la pensie ca si colegul lui de partid Avram si se va mulțumi cu o funcție de la PSD, ca recunoștința pt meritele deosebite aduse patriei!

    • Uite unde era cârtița ! Frustratul , care nu a ajuns și el la ciolan ! Nici nu vei ajunge, stai liniștit! Ramai cu scrisul comentariilor!

Adaugă comentariu