Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Sporting Banat își deschide porțile pentru practicantele sportului rege, la toate categoriile de vârstă de junioare, de la Under 7 la Under 17!

„Echipa noastră își dorește să promoveze sportul și să încurajeze fetele să își dezvolte pasiunea pentru fotbal. În acest sens, am decis să începem antrenamentele pentru fotbalul feminin, la toate categoriile de junioare. Echipa de U17, ce până acum a evoluat cu brio în campionatul județean de fotbal feminin organizat de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, reușește în momentul de față să se situeze în fotoliul de lider al clasamentului. Antrenamentele se vor desfășura săptămânal în incinta Colegiului Național Traian Lalescu, pe terenul sintetic, în regim de trei ședințe de pregătire pe săptămână. Antrenamentele vor fi marți, miercuri și joi, în intervalul orar 16:00-17:30. Antrenamentele sunt deschise pentru orice fată care dorește să practice fotbalul, indiferent de nivelul la care l-a practicat. Pentru mai multe informații și detalii privind înscrierea, vă rugăm să ne contactați la adresa noastra de e-mail sporting.banat@gmail.com sau la numărul de telefon 00 40 (743) 022 411 sau 0040 (756) 163 165.”, a spus antrenorul Daniel Amariei.

În cadrul antrenamentelor, fetele vor beneficia de îndrumarea unui antrenor calificat și experimentat, care le va ajuta să învețe tehnicile de bază ale fotbalului și să își dezvolte abilitățile de joc. Daniel Amariei, care este si președintele clubului, este un antrenor cu experiență de antrenorat în divizia națională, care a îndrumat fete spre cel mai înalt nivel de performanță, ajutandu-le să fie convocate la loturile naționale de fotbal feminin. Dan Popescu este un alt nume important în fotbalul feminin, conducând cu brio echipele de junioare de la Banat Girls, îndrăgit de toate sportivele pentru calmul și bunătatea lui.

„Așteaptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să împărtășim cu voi pasiunea pentru fotbalul feminin!”, a încheiat antrenorul Daniel Amariei.

JCS-Ștefan Moraru