ACS Banat Girls, victorie în Maramureș - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Formația feminină de fotbal ACS Banat Girls Reșița a reușit să câștige sâmbătă, 30 martie, cu scorul de 2-1 partida din deplasare împotriva echipei Venus Maramureș. Golurile echipei reșițene au fost înscrise de Mădălina Gînju și Roxana Rotaru. În momentul de față, Reșița ocupă locul 6 în Liga a II-a, Seria a II-a, cu 9 puncte obținute în 10 partide disputate.

„Am intrat la pauză cu un avantaj minim, iar în minutul 60, pe un atac al echipei de la Baia Mare, ne-am văzut egalați. Am mai avut un șoc la nivelul echipei, atunci când Paula Muntean a primit direct cartonașul roșu. Totuși, am simțit că se poate să obținem mai mult de la această partidă și am forțat în atac cu Roxana Rotaru, care a și marcat golul victorie în minutul 85. A fost o victorie muncită. La acest meci, fetele au dedicat victoria colegei Manuela Jula, care în meciul trecut, cel cu Filiași, a suferit o accidentare foarte gravă. Aș vrea să-mi felicit fetele pentru această victorie. Aveam neapărat nevoie de aceste trei puncte pentru moralul echipei. Ne așteaptă o nouă deplasare sâmbătă, la Oradea, unde mergem cu gândul doar la victorie și sperăm să legăm a doua victorie din acest retur”, a declarat Daniel Amariei, antrenorul echipei reșițene.

ACS Banat Girls: Francesca Kovacs, Natalija Bozilovics, Elena Ruvila, Florina Buha, Andreea Buburuzan, Paula Muntean, Denisa Burdan, Ioana Grigoraș, Mădalina Gînju, Dorina Onofrei și Ana Ruth.

Următorul meci al fotbalistelor reșițene va fi pe data de 6 aprilie, de la ora 17, când vor întâlni în deplasare formația Sporting Lugas.