Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Banat Girls Reșița atacă Liga 2 cu patru jucătoare noi, iar oficialii clubului țintesc în acest sezon promovarea.

Ștefanija Roksa, Andreea Dumitru, Nicoleta Lazăr și Adelina Ion sunt noile fotbaliste din lotul echipei antrenate de Daniel Amariei. După un prim sezon de acomodare în Liga 2, reșițenii sunt deciși să se lupte în acest nou an competițional pentru promovarea în Liga 1.

„Noi vom evolua în seria a doua a Ligii 2, cred că este o serie mai tare decât cea de anul trecut. O echipă valoroasă este cea din Tg. Mureș, care a promovat din Liga 3, dar are multe jucătoare cu experiență, fete care au jucat în Liga 1 și unele chiar în loturile naționale. Pe lângă echipa din Tg. Mureș, pe care o considerăm principala contracandidată la promovare, altă formație cu pretenții este cea de la Oradea, care și-a anunțat încă din start intenția de a ataca promovarea. Și această grupare s-a întărit foarte mult, au cinci jucătoare noi. Avem însă încredere în fetele noastre, și vrem să demonstrăm că merităm să fim în Liga 1”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.

„În sezonul trecut am vrut să ne acomodăm cu Liga 2, iar acum, la al doilea campionat, ne dorim promovarea. De aceea am și adus jucătoare de valoare, fete care au evoluat în Liga 1, sau care au promovat în Liga 1. Ne dorim să facem și noi acest pas. Vrem să arătăm că merităm să accedem în Liga 1, și avem nevoie de cât mai mult public să ne susțină în acest demers”, a spus și Daniel Surdu, președintele ACS Banat Girls.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu