Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Banat Girls a participat sâmbătă, 21 septembrie, la Izvin (județul Timiș), la Turneul Final de Futsal Feminin. Elevele lui Daniel Amariei au reușit să se claseze la final pe locul 2.

La finalul competiției, Luca Brașov s-a clasat pe locul întăi cu 9 puncte, Banat Girls a fost pe al doilea cu 4 puncte obținute, iar podiumul a fost completat de Student Sport Alba Iulia cu 2 puncte. Ultimul loc a fost ocupat de Raisa Timișoara cu un singur punct acumulat.

Rezultatele turneului au fost: Banat Girls – Luca 2-4, Student Sport – Raisa 1-1, Raisa – Luca 2-3, Student Sport – Banat Girls 0-0, Student Sport – Luca 1-4 și Banat Girls – Raisa 3-0.

„Este o surpriză plăcută faptul că am terminat pe locul doi, am fost la un pas de Champions League. Aș dori să le mulțumesc colegilor mei pentru implicare: Iulian Alexandru Mitru, Dan Popescu și Daniel Surdu. Nu în ultimul rând, îmi felicit fetele pentru jocul prestat la acest turneu final. Sper că am reușit să facem o figură frumoasă și sper că toată lumea din oraș este mândră de această performanță, ținând cont de faptul că suntem o echipă de fotbal care evoluează pe teren mare și nu în sală. Am abordat acest Final Four ca pe o provocare și sperăm ca pe viitor să obținem locul 1”, a declarat Daniel Amariei, antrenorul echipei ACS Banat Girls Reșița.

Președintele Daniel Surdu a spus: „Am reușit să facem o surpriză foarte plăcută. Aș dori să-i mulțumesc lui Iulian Mitru, datorită antrenamentelor specifice fetele au demonstrat că pot face performanță și pe iarbă, dar și în sală. Tot timpul am mizat pe experiență lui Mitru, care a jucat în Liga I de futsal. Am pierdut la acest turneu doar cu Brașovul, care va participa în Champions League-ul futsalului feminin. Deci pot spune că am fost foarte aproape de această competiție. Pentru mine este o mare onoare și o mare mândrie că am ajuns la acest nivel cu fetele din Reșița. Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care sunt implicați în acest proiect, inclusiv Primăriei Reșița și Consiliului Județean Caraș-Severin, dar și părinților fetelor, care ne-au oferit încredere”.

Ștefan Moraru

 

1 Comment

Adaugă comentariu