Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Antrenorii de la ACS Banat Girls Reșița organizează vineri, de la ora 17:00, o selecție pentru formarea echipelor de U15 și U13, la fotbal feminin. Fetele care nu pot ajunge la selecția de la Storia del Calcio pot contacta clubul pe pagina de Facebook!

„După un an în care am așteptat reluarea fotbalului feminin juvenil, de abia așteptăm să ne întâlnim cu tinerele noastre jucătoare. Ne dorim mult să reluăm antrenamentele și așteptăm orice fată care dorește să joace fotbal. Sperăm că, împreună cu noi, acestea vor crește și vor evolua pe viitor la cel mai înalt nivel”, a declarat Dan Popescu, antrenor cu portarii la ACS Banat Girls Reșița.

„Vom face o selecție vineri, la Storia del Calcio, pentru formarea echipelor U15 și U13, deoarece ne dorim să ne lărgim lotul la toate categoriile de vârstă. Încercăm să atragem cât mai multe fete spre acest sport. Vrem să construim pentru viitor, să aducem fete cât mai multe la echipa mare și ne dorim să ne bazăm pe fete de la noi din zonă. Acțiunea de vineri va fi distractivă, vor fi și premii și sper că ne vom mări echipa după această primă selecție. În cazul în care o doritoare nu poate ajunge vineri, înscrierile se fac oricând, așa că ne puteți contacta pe pagina de Facebook ACS Banat Girls Reșița”, a spus și Daniel Amariei, antrenorul principal al echipei Banat Girls.

JCS-Ștefan Moraru