Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Un accident rutier implicând două autoturisme, s-a produs aseară, în jurul orei 22.30, pe Bulevardul Republicii din Reșița. Și chiar dacă vorbim de viteză și de lipsa de experiență a celor de la volan, și de faptul că unul dintre vehicule a fost făcut praf, intrând într-un panou publicitar centrat pe spațiul verde dintre sensurile de mers, n-au fost persoane încarcerate, nici măcar rănite!

„Au intervenit de urgență un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, un echipaj SAJ și unul din cadrul IPJ. Nu au fost victime, ocupanții celor două autoturisme (trei adulți și doi copii) nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și nu a fost necesară transportarea lor la spital. Pompierii au asigurat masurile PSI la locul accidentului“, informează salvatorii cărășeni.

Șoferul mașinii care a ieșit cea mai șifonată spune că a pierdut controlul volanului în încercarea de a evita un alt autoturism care nu i-a acordat prioritate în intersecție.

JCS-A.M.