Accident mortal pe DN 6, lângă Slatina Timiş - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

SLATINA TIMIŞ – Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri din Timişoara informează că traficul se desfăşoară îngreunat, în această dimineaţă, pe DN 6 Orșova-Lugoj, în apropierea localității Slatina-Timiș unde, în condițiile unui carosabil umed, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme!

În urma impactului, o persoană a decedat și alta a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la fața locului. Circulația rutieră este oprită pe sensul către Caransebeș, circulându-se alternativ pe celălalt sens.

Potrivit ISU Semenic, la faţa locului au intervenit de urgenţă două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare şi una SMURD, de la Caransebeş, precum şi două ambulanţe. „Au fost nouă persoane în cele trei autoturisme implicate. O persoană a fost transportată la spitalul din Caransebeş cu o ambulanţă – persoană încarcerată şi extrasă din autoturism, inconştientă, prezentând multiple plăgi şi politraumatisme, alte trei persoane fiind transportate cu a doua ambulanţă (mamă şi fiică) şi un bărbat, stabil hemodinamic, cu ambulanţa SMURD, tot la spitalul din Caransebeş, pentru îngrijiri medicale. Celelalte cinci persoane sunt stabile şi nu necesită îngrijiri medicale“, transmite ISU Semenic.

Accidentul s-a produs în afara satului Sadova Veche, aparţinător de comuna Slatina Timiş, în următoarele împrejurări, după cum informează IPJ Caraș-Severin: „În timp ce conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Băile Herculane, un conducător auto nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, derapând și pătrunzând pe sensul opus, unde a lovit în partea stângă un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe spațiul verde de pe marginea drumului. În urma coliziunii, autoturismul care venea dinspre Caransebeş a rămas perpendicular pe banda aferentă sensului de mers Orșova-Caransebeș, fiind lovit în partea dreaptă de un al treilea autoturism, care circula pe acel sens de mers. În urma coliziunii, a rezultat decesul conducătorului autoturismului proiectat în exteriorul părții carosabile și rănirea ușoară a altor trei pasageri. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. (…) Polițiștii vor continua cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“.

JCS-A.M.