Accident mortal la Carașova - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘOVA – Sâmbătă, 25 decembrie 2021, în jurul orei 22.00, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată despre producerea unui accident rutier cu urmări grave, în urma acestuia rezultând decesul unui bărbat de 65 de ani. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, accidentul s-a produs în localitatea Carașova!

„Din primele verificări a rezultat faptul că accidentul a avut loc pe strada principală din localitate. Un bărbat de 65 de ani, din localitate, care se deplasa în calitate de pieton, s-ar fi dezechilibrat către mijlocul părții carosabile, moment în care a fost surprins și acroșat de un autoturism condus de o tânără în vârstă de 21 de ani”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Echipajul de ambulanță ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul bărbatului de 65 de ani. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul conducătoarei autoturismului a fost negativ. În acest caz, polițiștii reșițeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, prevăzută în art. 192 din Codul Penal.

JCS-S.P.