Caraş-Severin, Romania

BORLOVA – Șoferul unei mașini de teren și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat într-o râpă adâncă de aproximativ 10 metri de pe marginea DJ 608 A, între satul Borlova și Muntele Mic!

La fața locului au ajuns de urgență cei de la Detașamentul de Pompieri Militari Caransebeș cu două autospeciale, cei de la Ambulanță și elicopterul SMURD de la Punctul Aeromedical Caransebeș, însă tânărul de 19 ani, din Borlova, nu a putut fi salvat, rănile suferite fiindu-i fatale.

„În această după-amiază, la ora 12.14, pe DJ 608A, în afara localității Borlova s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui tânăr de 19 ani, în următoarele împrejurări: Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din Borlova, conducea un autoturism din direcția Stațiunea Muntele Mic către Borlova, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcției de mers, răsturnându-se cu autoturismul în albia pârâului și rămânând încarcerat în autovehicul, sub apă. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care se afla singur în autoturism. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

JCS-L.A.