Caraş-Severin, Romania

ARMENIȘ – Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că pe DN6 Orșova-Lugoj, la kilometrul 426+050 de metri, la ieșire din localitatea Armeniș, un microbuz ar fi lovit un autocamion. Traficul este oprit!

Potrivit Poliției județului, accidentul produs în această seară, în jurul orei 20.00, s-a soldat cu vătămarea corporală a 6 persoane. „În accident au fost implicate un autoturism cu capacitatea 8+1 locuri și un ansamblu de vehicule, compus din cap tractor și semiremorcă. În urma accidentului a rezultat rănirea celor 6 persoane din autovehicul, 3 adulți și 3 minori, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice. În acest moment, se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul. Traficul rutier este restricționat până la finalizarea intervenției. Rugăm conducătorii auto care tranzitează zona să respecte indicațiile polițiștilor rutieri“, transmite Poliția județului.

Potrivit salvatorilor, două dintre victimele din microbuz au necesitat manevre de descarcerare, dar erau conștiente și cooperante. Niciunul dintre răniți nu era inconștient, accidentul nu s-a soldat cu niciun deces, iar șoferul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale. La fața locului au fost alocate, de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș, 2 autospeciale pentru stins incendii și descarcerare, 1 ambulanță SMURD B2, de la Serviciul de Ambulanță Județean – 4 ambulanțe, alături de echipajele Poliției județului.

JCS-A.M.