Caraş-Severin, Romania

CONSTANTIN DAICOVICIU – Două microbuze de 8+1 locuri și un TIR au fost prinse într-un accident produs astăzi, în jurul orei 12.30, pe DN 6, la kilometrul 469, între Jupa și Constantin Daicoviciu.

Potrivit Poliției, unul dintre microbuze circula dinspre Caransebeș spre Lugoj, celălalt din direcția opusa. Între cele două s-a produs un impact lateral, urmare probabilă a unei depășiri neregulamentarE. Unul dintre microbuze a intrat în coliziune cu un TIR condus de un cetățean turc.

De la ISU am putut afla faptul că în microbuze erau doi, respectiv trei pasageri. La fața locului au ajuns pompierii militari din Caransebeș cu o autospecială de stingere, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, unul SMURD și unul de rezervă, precum și două echipaje de la Ambulanță.

„O persoană încarcerată, aflată în unul din microbuze, a fost extrasă din autovehicul de către pompierii militari și transportată de către echipajul de ambulanță la Compartimentul de Primiri Urgențe Caransebeș. Nu au fost implicați în accident minori, alte victime nu sunt înregistrate“, informează ISU  Caraș-Severin.

Potrivit IPJ, bărbatul rămas încarcerat, pasager într-unul dintre microbuze, avea 47 de ani și a suferit doar leziuni ușoare.

JCS-A.M.