Caraş-Severin, Romania

BREBU – Un bărbat de aproximativ 60 de ani, cu traumatism cranian, a fost preluat de elicopterul SMURD, iar un tânăr în jur de 25, rănit la picioare, a fost preluat de ambulanță!

O camionetă și un camion ce transporta lemne au fost implicate în această după-amiază într-un grav accident rutier produs pe DN 58, între localitățile Păltiniș și Brebu.

„Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și elicopterul SMURD.

În evenimentul rutier au fost implicate cinci persoane. Dintre cele patru persoane aflate în camionetă, două au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a fost preluat de ambulanța SAJ, cu traumatisme la membrele inferioare și transportat la spital. O a doua victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, cu traumatism cranian, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, apoi a fost preluat și transportat la spital de către elicopterul SMURD.“, au precizat cei de la ISU „Semenic“.

JCS-A.M.

Adaugă comentariu