Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Totul s-a întâmplat de Anul Nou, în jurul orei 3 dimineața, când polițistul, care se întorcea de la o petrecere, a pierdut controlul mașinii și a lovit în plin un stâlp de pe podul de la Intim.

În urma impactului deosebit de violent, șoferul a rămas încarcerat, fiind scos într-o stare foarte gravă din mașină de pompieri și dus la Spitalul Județean Reșița. Potrivit martorilor, polițistul aflat la volanul unei Skode era sub influența băuturilor alcoolice și avea și viteză mare când a produs accidentul. Din fericire, acesta era singur în mașină și nu au mai fost și alte victime.

În această dimineață, în jurul orei 03.55, pe pasajul superior Lunca Bârzavei din Reșița s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane, în următoarele împrejurări: în timp ce un bărbat de 46 de ani din Reșița, conducea un autoturism pe pasajul superior Lunca Bârzavei, din direcția Triaj către Intim, la ieșirea dintr-o curbă, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, aflat singur in mașină, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite, bărbatul în cauză nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Caraș-Severin.

JCS-R.M.

FOTO: Tractăm Orice