Caraş-Severin, Romania

PLUGOVA – DN6 a fost din nou scena unui accident rutier produs pe Dealul Cerăgăului, din afara localităţii Plugova, joi dimineaţă, în jurul orei 5.46.

Potrivit Poliţiei judeţului, „în timp ce un bărbat de 23 de ani conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Orșova, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă, derapând și pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 34 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a şase persoane din ambele mașini, care au fost transportate la spitalele din Caransebeș, Orșova și Drobeta Turnu-Severin pentru asistență medicală. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero“.

Oamenii legii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Și tot joi dimineață, tot pe DN 6, circulaţia a fost închisă temporar în zona comunei Constantin Daicoviciu (la Căvăran), după ce şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului, autotrenul răsturnându-se pe partea carosabilă. Ulterior, pe timpul cercetării la faţa locului, s-a circulat dirijat, tronsonul fiind redat circulaţiei.

Tot aproape de comuna Constantin Daicoviciu, un tânăr de 24 de ani a fost grav rănit într-un al treilea accident produs joi dimineaţă, în jurul orei 9.25, pe DN 6. Potrivit IPJ CS, într-o curbă periculoasă la dreapta, un bărbat de 29 de ani din Timişoara, care conducea un autoturism dinspre Caransebeş spre Lugoj, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum şi a trecut pe contrasens, unde s-a izbit de un ansamblu de vehicule, format din cap-tractor și semiremorcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 57 de ani. În urma impactului, TIR-ul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar tânărul de 24 de ani, pasager în autoturism, a fost grav rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Alcooltestul a indicat rezultatul zero în cazul ambilor conducători auto, cercetările penale continuând pentru vătămare corporală din culpă.   JCS-A.M.

A.M.