Caraş-Severin, Romania
CONSTANTIN DAICOVICIU – În urmă cu două ore, într-un tragic accident petrecut pe DN6, în apropiere de Constantin Daicoviciu, patru bărbați din comuna cărășeană și-au pierdut viața!

Coliziunea a avut loc între un tir și un autoturism, la ieșirea din Căvăran, spre Sacu. Persoanele din autoturism, patru bărbați cu vârste între 16 și 42 de ani, au murit, trei fiind găsite de pompierii caransebeșeni în  mașină, a patra persoană decedată fiind sub mașină.
La fața locului au intervenit pompierii, polițiștii și echipajele Ambulanței, singurul lucru pe care l-au mai putut face fiind acela de a extrage victimele dintre fiarele contorsionate.
„În accident, au fost implicate un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, înmatriculat în Ungaria, și un autoturism în care se aflau 4 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, din județul Caraș-Severin. În urma accidentului toți cei 4 ocupanți ai autoturismului au decedat. Șoferul ansamblului de vehicule, în vârstă de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani circula din direcția Lugoj spre Caransebeș, la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu spre Sacu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule care circula din sens invers. Echipa de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Poliției Municipiului Caransebeș s-au aflat la locul evenimentului și au efectuat cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier“, informează Poliția Caraș-Severin.
JCS-L.A./A.M.