Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Astăzi, la ora 13.27, pe DN 58, între Reșița și Caransebeș s-a produs un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a oferit mai multe detalii referitoare la împrejurările producerii acestuia!

„În timp ce o femeie de 34 de ani, din județul Timiș, conducea un autoturism din direcția Caransebeș-Reșița, pe DN 58, la km 34+200 metri, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de un bărbat de 77 de ani, din comuna Zorlențu-Mare. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Totodată, a fost evidențiat faptul că ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii cărășeni continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

JCS–S.P.