Caraş-Severin, Romania

CONSTANTIN DAICOVICIU – În urmă cu puțin timp, pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș au fost solicitați să intervină la un accident rutier pe DN 6, localitatea Constantin Daicoviciu, în care au fost implicate un TIR și două autoturisme!

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere, una de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

„În urma impactului, au rezultat cinci victime. Patru dintre acestea, trei adulți și un minor, au fost preluate de către ambulanțele SMURD și SAJ și transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.“, sunt primele informații transmise de salvatori de la fața locului.

Potrivit Poliției județului, „din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 52 de ani, conducea un autoturism pe DN6, din direcția Lugoj către Caransebeș, la km 468, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi intrat în coliziune cu semiremorca unui ansamblu de vehicule condus de un cetățean bulgar, care circula în direcția opusă, fiind ulterior proiectat într-un alt autoturism, înmatriculat în județul Gorj, care circula din direcția Caransebeș către Lugoj. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultând că nu se aflau sub influența alcoolului.“

JCS-A.M.

Adaugă comentariu