A venit de la Dresda să se rătăcească la Muntele Mic - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – Vorbim de un turist german pe care salvamontiștii l-au căutat toată noaptea, dar și în această dimineață!

Apelul la 112 a venit din partea recepționerului hotelului unde se cazase bărbatul trecut de 30 de ani, după ce acesta a plecat în drumeție și nu s-a mai întors. Apelul a venit târziu, în noapte, echipele Salvamont Muntele Mic mobilizându-se imediat cu vehicule de teren și patrulând pe traseele cunoscute. După mai bine de 10 ore de căutări, turistul german nu a fost încă găsit. Echipele formate din salvamontiști și jandarmi montani sunt în continuare pe teren, iar căutările se desfășoară și la această oră.

Potrivit unor surse, turistul german este originar din Dresda, a călătorit cu trenul până la Caransebeș, de unde a luat un taxi pentru a ajunge pe Muntele Mic, acolo unde s-a cazat la unul din hotelurile din stațiune.

UPDATE. După ce i-a pus pe jar pe salvamontiștii și jandarmii montani, turistul german s-a întors singur la hotel, nevătămat, în jurul  orei 11, declarând că și-a petrecut noaptea în pădure! Acesta și-a dat seama că s-a rătăcit și a preferat să înnopteze la adăpost, în pădure, în loc să încerce să revină la hotel. În această dimineață a urmat traseul montan de întoarcere și, după mai multe încercări, a reușit să ajungă la hotel.

JCS-R.M.

Adaugă comentariu