Caraş-Severin, Romania

FÂRLIUG – Din păcate, șoselele din Caraș-Severin și-au luat din nou tributul, chiar în prima zi de Paști. Un băiat de doar 15 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier, după ce a intrat cu mopedul într-un stâlp.

S-a întâmplat pe raza localității Fârliug, pe drumul către Lugoj. Tânărul conducea mopedul fără a avea permis și nici nu purta cască de protecție. După ce a intrat într-o curbă la dreapta, acesta nu a mai putut controla mopedul, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de un stâlp al unei stații de autobuz. Impactul i-a fost fatal, tânărul pierzându-și viața aproape instantaneu. „Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin, agentul-șef adjunct Cecilia Dăneț.

Accidentul de la Fârliug este doar unul din cele 5 evenimente rutiere înregistrate de polițiști pe șoselele din Caraș-Severin în prima zi a lunii mai, în urma cărora alte 5 persoane au fost rănite, 3 dintre ele foarte grav. Polițiștii de la Rutieră recomandă prudență în trafic și „NU ALCOOL la volan!”.

3 Comments

  1. Aha, vinovat este ala care si-a permis sa puna stalpul acolo in fata astuia, fara permis si fara casca.
    Eu propun sa se investigheze si sa se afle cine este ala care a pus stalpul acolo.
    Ala este vinovatul. Ca la rumani, mortul nu este vinovat niciodata. La rumani, despre morti umai de bine.

    • Dupa cum se vede, este clar ca vinovat este altcineva decat mortul. Ca de aceea se investigheaza un caz de ucidere din culpa.

Adaugă comentariu