Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cei doi, în vârstă de 32 și 44 de ani, sunt din Gorj și Suceava. Primul a fost surprins imediat, la fața locului, al doilea în timp ce încerca să părăsească teritoriul țării!

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, dintr-un centru comercial din municipiul Reșița, faptă comisă vineri, 22 septembrie, în cursul nopții precedente, polițiștii, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, au depistat și reținut un al doilea bărbat bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 44 de ani, din județul Suceava. Acesta ar fi încercat să părăsească teritoriul țării printr-unul din punctele de trecere a frontierei de stat. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi (25 septembrie – n.r.) să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru dispunerea de măsuri legale.“, informează Poliția județului.

Celălalt bărbat bănuit de comiterea faptei, cel de 32 de ani, din județul Gorj, surprins de polițiști în flagrant-delict imediat după comiterea faptei, este deja arestat preventiv pentru 30 de zile.

Amintim faptul că, în noaptea de 21 spre 22 septembrie, în jurul orei 1.20, polițiștii de la Municipiu au fost sesizați despre spargere de către cetățeni aflați în zonă, care au surprins jaful cu ajutorul telefonului mobil. „Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, unul dintre geamurile magazinului fiind spart. În apropierea magazinului, polițiștii au observat un autoturism în interiorul căruia a fost identificat un bărbat de 32 de ani, iar la controlul mașinii au fost găsite mai multe telefoane mobile și accesorii sigilate.“, a mai precizat Poliția județului.

JCS-A.M.