Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Nu o spunem noi, ci deputatul Silviu Hurduzeu, cel care şi zilele trecute, la Reşiţa, spunea că „dacă nu demisionează, ministrul Sănătăţii trebuie demis“!

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost demis de premierul Florin Cîțu, miercuri dimineață. Dan Barna, liderul USR PLUS, va ocupa funcția de ministru interimar al Sănătății. Premierul Florin Cîţu şi-a explicat decizia spunând că a vrut să se asigure că oamenii îşi vor menţine încrederea în instituţiile statului.

„Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea! Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen. Patru luni în care Iohannis a tăcut complice, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă! PNL, USR+ și UDMR sunt obligați să nominalizeze un profesionist care știe să repare dezastrul produs de Voiculescu și care știe ce trebuie făcut pentru a depăși această criză sanitară“, a precizat şeful PSD Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

JCS-Nina Curiţa