Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Banat Girls Reșița a câștigat duminică, 20 octombrie, cu 4-0 confruntarea cu ACS United Bihor, într-un joc din etapa a II-a a Ligii 2.0. Scorul a fost deschis de Andreea Dumitru dintr-o lovitură liberă, cel de-al doilea gol a fost marcat de Adelina Ion, iar ultimele două au fost înscrise de Denisa Burdan. După această victorie, elevele lui Daniel Amariei au urcat pe primul loc în Seria a II-a.

„Suntem foarte bucuroși că am reușit să legăm cea de-a doua victorie din acest campionat. De asemenea, mă bucur că acum fetele au un moral bun, au poftă de joc și acest lucru s-a văzut pe teren. Consider că nu am reușit să facem un joc la fel de bun ca cel de la Cluj, dar probabil că emoțiile le-au copleșit pe fete. Ne pregătim pentru următorul meci și sper că vom reuși să câștigăm cât mai multe jocuri până la finalul campionatului”, a declarat Daniel Amariei, antrenorul echipei reșițene.

Denisa Burdan, autoarea unei „duble” în acest meci, a spus la final: „Am practicat un joc bun împotriva echipei din Bihor. Am dominat tot meciul și mă bucur că am reușit să ne impunem la un scor destul de mare”.

Banat Girls: Roxana Rotaru, Elena Ioana Grigoraș, Natalija Bozilovic, Manuela Jula, Ștefanija Roksa, Mădălina Gînju, Nicoleta Lazăr, Elena Ruvilă, Paula Muntean, Andreea Dumitru și Adelina Ion. Rezerve: Francesca Kovacs, Denisa Burdan, Rebeca Ursachi, Maria Murgu, Laura Stan și Andreea Stoicheci. Antrenor principal: Daniel Amariei. Antrenor secund: Iulian Alexandru Mitru. Antrenor cu portarii: Dan Popescu.

Pe lângă Banat Girls Reșița și United Bihor, din Seria a II-a a Ligii 2 mai fac parte echipele CSM Târgu Mureș, Universitatea Olimpia Cluj 2, Atletic Drobeta și Olimpia Star Cluj.

Ștefan Moraru