A bătut vânzătoarea și i-a furat banii din sertar - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Este povestea unui tânăr de 25 de ani din Vărădia, care a fost reținut, apoi arestat pentru tâlhărie calificată, victima fiind o femeie de 78 de ani, care a ajuns la spital!

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost prins în flagrant delict, după ce sâmbătă dimineața, în jurul orei 5.30, ar fi furat, prin violență, peste 400 de lei dintr-un magazin din Moldova Nouă.

„Astfel, bărbatul este bănuit că în sâmbătă dimineața s-ar fi deplasat la un magazin non-stop, angajata refuzând să îl servească la geamul magazinului, pentru că părea a fi în stare de ebrietate, moment în care acesta ar fi forțat ușa de acces, pătrunzând în interior și lovind-o pe angajată cu pumnul în zona capului, cu scopul de a sustrage banii aflați într-un sertar. După comiterea faptei, bărbatul a fugit din magazin, fiind prins și imobilizat de polițiști la o distanță de aproximativ 500 de metri de locul respectiv. Cu ocazia controlului corporal, asupra bărbatului a fost găsită suma de 469 de lei, bani despre care există presupunerea rezonabilă că ar fi fost sustrași de la magazinul non-stop. Acesta a fost reținut și condus imediat la sediul poliției, pentru cercetări și luarea măsurilor legale. Persoana vătămată, în vârstă de 78 de ani, a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul reținut a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Moldova Nouă, cu propunere de arestare preventivă, acesta admițând propunerea și dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului. Cel în cauză urmează a fi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin“, informează Poliția județului.

JCS-A.M.