Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Polițiștii reșițeni ne spun că astăzi, 18 ianuarie, au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore și au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului un bărbat de 31 de ani, din municipiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare.

Povestea își are originile în data de 16 ianuarie, în jurul orei 12.30, când bănuitul s-ar fi întâlnit cu alt bărbat, în vârstă de 32 de ani, cu care ar fi avut o altercație, iar pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, cei doi s-au agresat și amenințat reciproc. Doar că răfuiala a degenerat, iar în urma agresiunii bărbatul de 32 de ani a fost transportat la spital.

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, iar în cursul zilei de mâine, bărbatul de 31 de ani urmează a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, în vederea luării unei măsuri preventive“, informează IPJ CS.

JCS-A.M.