Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Perchezițiile pe linia combaterii infracțiuni economice se derulează în județ în cadrul operațiunii Jupiter, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române!

Cele 7 mandate de percheziție domiciliară sunt puse în executare astăzi, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Sunt puse în executare 15 mandate de aducere într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune. „Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal. Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză. Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Poliției Române, pentru combaterea infracționalității de orice fel. Pe parcursul zilei, în funcție de evoluția anchetei, vom transmite informațiile ce pot fi făcute publice.“, ne asigură Poliția județului.

JCS-A.M.

Adaugă comentariu