Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Biroul Electoral s-a dovedit neîncăpător pentru grupul de susținători care i-a însoțit pe candidații PSD!

Deputatul Silviu Hurduzeu a fost cel care a condus numeroasa delegație a filialei județene a PSD, formată din primari, președinți de organizații și colegi care au vrut să le fie alături candidaților, azi, la ora 13, în momentul depunerii dosarelor cu semnături și ale celor de candidatură. Acestea sunt, pentru Senat, ale lui Luca Mălăiescu, Gabriela Stuparu, Valentin Izvernar și Remus Rof, respectiv pentru Camera Deputaților cele ale lui Marius Isac, Silvia Mihalcea, Flavius Nedelcea, Mihai Bona, Lucian Miclău, Oana Filipescu și Vichente Suru.

Și social democrații cărășeni se declară pregătiți pentru intrarea în campania electorală. „Vrem ca și la aceste alegeri PSD să fie pe primul loc. Ne propunem să obținem un număr mai mare de parlamentari decât la alegerile trecute. Venim în fața cetățenilor cu membri de partid, cu oameni care nu au mai fost în Parlamentul României, dar oameni cu experiență, care reprezintă pe de-o parte toate zonele județului, pe de altă parte toate categoriile socio-profesionale! Sunt convins că scorul pe care PSD îl va face la aceste alegeri va fi mare, dar cu toate acestea vom continua să facem campanie așa cum am făcut și la alegerile locale. Promit cetățenilor că vom fi în fiecare localitate din județ, în primul rând pentru a-i asculta, în al doilea rând pentru a-i vedea, pentru a putea să discute cu candidații noștri.“, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Admiterea sau respingerea candidaturilor pentru Senat și Camera Deputaților se comunică, prin afișare, în termen de 48 de ore.

JCS-Walter Fleck

4 Comentarii

  1. Peste tot se publica listele cu niste personaje sinistre, dar nicaieri nu apare un CV cu realizările personajelor pe plan profesional.
    Ce au facut ei / ele concret pentru oraş / județ ?

    • Cârcotașu Reply

      Ei, ce au făcut? Au lins pe cine unde trebuie, au mai cotizat sau au făcut rost de cotizații pentru partid, au mai prostit sau forțat lumea la vot…

  2. O adunătură de analfabeti funcționali care nu au făcut în viața lor decit să mintă, să fure, să înșele.Singurul personaj care merită să ne reprezinte este d-na Stuparu care nu știu cum a ajuns în această ceață de papagali și culmea au pus-o pe locul 2 la senat.🙄

Adaugă comentariu