Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Este vorba de proiectul „Modernizare străzi în municipiul Caransebeș”, contractul de finanțare fiind semnat marți la Ministerul Dezvoltării de primarul Caransebeșului și ministrul Adrian Veștea!

„Am semnat al doilea contract <<Anghel Saligny>>, în valoare de circa 13 milioane de lei, care va cuprinde asfaltarea străzilor Teiușului, Vf. Pietrei, Valea Cenchii, Râul Alb, I.C. Brătianu, Zăganului, Pipirigul Mare, Țarinei (inclusiv zona dintre blocuri), T. Vladimirescu, precum și reabilitarea trotuarelor aferente acestor străzi. Sper să avem un constructor serios în urma licitațiilor, la fel ca cel de la trotuare, și să avem în sfârșit căi de rulare de calitate. Vor urma și pistele de biciclete și în momentul acela pot să mă declar mulțumit că există acest tip de mobilitate pietonală și rutieră pentru persoanele care au fost văduvite atâta timp de o infrastructură modernă.”, ne-a declarat primarul Felix Borcean. Recent, au fost aprobate DALI-ul și indicatorii tehnico-economici pentru acest proiect.

În perioada rămasă până la finalul acestui an se va demara licitația pentru lucrări, urmând ca acestea să înceapă anul viitor. Este al doilea proiect pe „Anghel Saligny” pentru care primarul Felix Borcean semnează contractul de finanțare. Deja în derulare în Caransebeș este proiectul de modernizare și extindere a trotuarelor pe mai multe străzi, în valoare de peste 11 milioane de lei.

JCS-R.M.

Adaugă comentariu