Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Doi tâlhari din Timișoara i-au golit buzunarele unui reșițean, iar un bărbat și doi copii ar fi furat bunuri din magazia unui polițist…

Poliția județului vorbește despre reținerea a trei persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, toate comise la Reșița.

În 2 octombrie, polițiștii reșițeni au reținut, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie, un cuplu infracțional: un bărbat de 37 de ani și o femeie de 29 de ani, ambii din județul Timiș. Aceștia sunt bănuiți că, în dimineața de 29 septembrie, în jurul orei 7.00, i-ar fi furat unui reșițean de 43 de ani banii din buzunar: „Cele două persoane sunt bănuite că l-ar fi acostat pe bărbatul de 43 de ani pe strada Horea, din Reșița, fără a-l cunoaște, și, după ce i-ar fi cerut 10 lei, i-ar fi sustras, prin constrângere, banii pe care acesta îi avea asupra lui. Din investigațiile efectuate, polițiștii i-au depistat pe cei doi bănuiți, în municipiul Timișoara. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului. Cercetările sunt continuate în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița.“, după cum aflăm de la Poliția județului.

Și tot miercuri, în jurul orei 19.30, polițiștii reșițeni au fost sesizați de un polițist aflat în timpul liber despre faptul că a surprins un bărbat și doi copii care i-ar fi furat mai multe bunuri dintr-o magazie. „La fața locului a fost depistat un bărbat de 41 de ani și doi minori, de 12 și 14 ani, care transportau cu o căruță, 12 jante auto cu anvelope, un toc de ușă și o ușă metalică, bunuri pe care le-ar fi sustras din magazia unui imobil din Câlnic, unde ar fi pătruns prin efracție. Bunurile au fost restituite persoanei vătămate. Bărbatul de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, urmând a fi informați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, cu privire la situația celor doi minori. Cercetările se efectuează sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița.“, relatează Poliția județului.

În cursul zilei de joi, cele 3 persoane reținute urmau să fie prezentate Judecătoriei Reșița, cu propunere de arestare preventivă.

JCS-A.M.

Adaugă comentariu