Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Sporting Banat a învins duminică, 22 septembrie, cu scorul de 4-0 formația ACS Kids Tâmpa 2015 Brașov, în etapa a II-a a Ligii 3, Seria a III-a! Pentru echipa pregătită de Dan Popescu au marcat Cernitu în minutele 43 și 48, Preoteasa în minutul 80 și Ruvilă în ultimul minut de joc!

„A fost un meci greu, împotriva unei echipe tinere, care a venit la Reșița să lupte pentru orice minge. Am reușit să trecem peste eșecul de acasă din etapa trecută, 2-0 cu cealaltă echipă din Brașov, și am reușit să ne impunem la acest meci cu 4-0. A fost un meci disputat, cu mult efort fizic depus de ambele echipe. S-a văzut faptul că formația adversă este foarte tânără, a alergat mult, dar în anumite momente experiența noastră și-a spus cuvântul și mă bucur că nu am luat gol. De asemenea, mă bucur că am marcat de patru ori. Dintre jucătoare aș dori să o remarc pe Anastasia Cernitu, ea a ieșit în evidență în mod deosebit. De asemenea, portărița Gabi Bogdan a păstrat poarta intactă și a avut câteva intervenții foarte bune care ne-au ținut în joc. Felicit jocul întregii echipe, iar fetele au dat 100% pe teren. Deși suferim ca și lot și nu toate fetele au reușit să vină la acest joc, am reușit să obținem o victorie importantă. Rămâne același obiectiv, adică să promovăm și vom lupta pentru el. În etapa următoare ne așteaptă un joc la Baia Mare contra celor de la CFR Cluj. Viitoarea adversară a noastră și-a anunțat intenția de a promova și ne va aștepta un meci dificil.”, a declarat antrenorul Dan Popescu.

Anastasia Cernitu, autoare a două goluri, a spus după meci: „Mă bucur enorm că am reușit să câștigăm, am dat maximum pentru echipă și cred că ne-am pregătit bine. Am pregătit acest meci la antrenamente și cred că s-a văzut acest lucru în teren. Sunt mulțumită și sper ca de acum înainte să obținem doar rezultate pozitive. Cu siguranță se poate să promovăm, chiar dacă nu avem tot lotul. La meciul următor vor mai veni câteva fete și cu siguranță că vom reușit să promovăm la finalul sezonului!”

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu