Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – A fost 16-1 în confruntarea CSM Caransebeș-CS Ciclova Română, deși s-au jucat doar 62 de minute în meciul contând pentru etapa cu numărul 4 din Liga a V-a Caraș-Severin!

O competiție care, trebuie spus, nu ajută cu mare lucru fotbalul cărășean, protagoniștii, unii încărunțiti pe la tâmple sau mai rotunjori, ajungând cu greu în deplasări și jucând mai mult din plăcere. Așa s-a întâmplat și duminică la Caransebeș, când cei de la Ciclova Română (care merită tot respectul că au bătut cale lungă într-un microbuz școlar) au ajuns la meci cu 5 minute înainte de fluierul de start.

Pe teren a fost un meci cu multe goluri, care ar fi fost și mai multe dacă cei de la Ciclova nu rămâneau, mai mult sau mai puțin intenționat, doar în 6 jucători în minutul 62, când scorul era deja 16-1. Singurul lucru de remarcat ar fi golul primit de caransebeșeni, care a stricat obiectivul pe care și-l propusese antrenorul CSM-ului, Gheorghe Manu, acela de a nu primi gol în campionat. „Îmi făcusem un obiectiv din a nu primi gol, dar am făcut un cadou adversarului, a fost o nesincronizare între fundași, dar mai devreme sau mai târziu acest gol venea. Important e că băieții și-au făcut treaba și au înțeles ce le cer, e normal să apară relaxare când vezi că adversarul ajunge la teren la ora 12, când de fapt ar trebui să înceapă meciul. Noi trebuie să fim profesioniști și să ne vedem de pregătire, fiecare jucător este important, trebuie să intre să joace și să dea maxim, ca să ne îndeplinim obiectivul. La mine, toți cei 19 sunt titulari, doar că în fiecare duminică trebuie să iau decizia să intre doar 11.”, a spus antrenorul Gheorghe Manu.

Acesta a tras și un semnal de alarmă asupra nivelului fotbalului cărășean: „Noi respectăm competiția, lumea e dornică de fotbal la Caransebeș, vrem să punem în practică ceea ce facem la antrenament. Din păcate, vedeți și dumneavoastră, acesta e nivelul care e la noi în Caraș, trebuie să ne punem niște semne de întrebare de ce anumite echipe sunt așa cum sunt. Nu dăm vina pe nimeni, doar că ar trebui să fie niște semne de întrebare. Când jucam eu fotbal era un nivel bun și la județ, cel puțin la Divizia D, vă pot spune, după ce am antrenat la Liga 3, că acum am văzut foarte puține echipe care erau la nivelul Diviziei D Caraș când am jucat eu.”

CSM Caransebeș: Ivașcu, Dragomir, Isac (1 gol) Bălan, Marius Musteța (1 gol), Todor (4 goluri), Ivănici, Dumbravă, Covăsală (1 gol), Marian Musteța (6 goluri), Negrei (2 goluri). Rezerve: Iacov, Dalea, Bona (1 gol), Bădescu, Ianoșel, Tamaș și Văcariu.

CS Ciclova Română: Chisăliță, Balmez, Floca, Molin V., Miu, Petrovici, Pircea (1 gol), Clipei, Moatăr, Molin I., Românu. Rezerve: Molin A., Coadă.

Arbitri: Ghiță Florin Scinteie la centru, ajutat la cele două margini de Roberto Roșca și Daniel Alexandru. Observator: Gheorghe Tiuch.

Duminica viitoare, CSM Caransebeș, liderul autoritar al Ligii a V-a cu 12 puncte și un golaveraj de 31-1, joacă la Sasca Montană.

JCS-R.M.

Adaugă comentariu