Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Atacantul Nerei Bogodinț merge în Italia, după ce a fost selecționat pentru a lua parte la meciurile de calificare pentru această competiție!

Dacă tot n-a avut ocazia să înscrie în poarta celor din Oțelu Roșu, Adrian Neagu a dat curs convocării la naționala de amatori pentru UEFA Region’s Cup, care se desfășoară în perioada 16-24 septembrie la Genova. „Îi urăm mult succes atacantului nostru Neagu Adrian la acțiunea lotului național al României pentru calificarea la UEFA Region’s Cup 2025. Acesta a fost selecționat pentru a lua parte la meciurile de calificare unde naționala noastră se va duela cu Italia, Croația și Malta, în grupa 8, în perioada 16-24 septembrie la Genova (Italia). Lotul selecționatei României este format din 18 jucători amatori din toată țara, iar antrenor este Aurel Țicleanu! Mult succes, Adi, avem încredere în calitățile tale și suntem mândri de tine!”, a fost mesajul celor de la Nera Bogodinț.

„Sunt bucuros că fac parte din lotul selecționatei României, cred că este visul oricărui jucător să i se cânte imnul național. Sper că voi reprezenta cu mândrie județul nostru și voi putea ajuta echipa să se califice la UEFA Region’s Cup de anul viitor!”, a spus și atacantul care, după desființarea ACS Slatina-Timiș, a ales să joace pentru Bogodinț.

De altfel, Neagu ar fi trebuit să fie pe teren ieri, în primul meci al celei de-a treia etape din Liga a IV-a Caraș-Severin, în partida Nera Bogodinț-CS Oțelu Roșu. Jocul însă nu s-a mai disputat după ce oțelarii au ales să nu se prezinte, fapt care a stârnit nemulțumirea celor de la Bogodinț.

JCS-R.M.

Adaugă comentariu