Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Partida dintre CSM Reșița și Csikszereda va avea loc marți, 17 septembrie, de la ora 17, pe stadionul „Mircea Chivu”, într-un joc din etapa a VI-a a Ligii 2!

Csikszereda vine la Reșița din poziția de lider, fiind singura formație din campionat care a reușit să câștige primele cinci etape, având un golaveraj de 16-5. De cealaltă parte, formația lui Stoican are un început de sezon foarte bun: Reșița este pe locul 3, cu 11 puncte și un golaveraj de 9-5. De remarcat este faptul că de când Stoican a preluat echipa, CSM Reșița este neînvinsă pe teren propriu.

„Urmează un meci unde trebuie să fim foarte atenți și echilibrați. Vom întâlni echipa de pe primul loc și vom juca acasă, în fața propriilor suporteri și avem un moral bun. Indiferent cu cine jucăm vreau să ne autodepășim. Suntem o echipă care produce fotbal și cu siguranță că la meciul cu Csikszereda oamenii care vor veni la stadion vor avea ce să vadă. Cu siguranță că vom fi 100% din punct de vedere mental și fizic pregătiți pentru această partidă. Am încredere că jucătorii noștri sunt dornici să arate un fotbal bun și să se ridice la nivelul echipei de pe primul loc. Am văzut declarația antrenorului lor, cum că vrea să vină la Reșița și să câștige și eu spun că le va fi foarte greu. Nu am pierdut niciun meci pe teren propriu de când am preluat această echipă și acum ne propunem să ne îndeplinim un obiectiv îndrăzneț. Ne dorim cele trei puncte în meciul cu Csikszereda. Vom pregăti așa cum trebuie acest meci.”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu