Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Dansatorii reșițeni și antrenorul Alex Holecz au contribuit la obținerea medaliei de bronz de către România la turneul internațional German Open Championships! 

„Federația Română de Dans Sportiv mi-a oferit onoarea de a fi căpitanul echipei României la GOC (German Open Championships), competiție pe echipe, unde România a obținut bronzul! Momentul țării noastre a fost unul foarte apreciat de către public, iar asta a contat enorm pentru noi. Echipa României a fost formata din 4 perechi: Bărbosu Daniel & Iovana Iorgovan, din Timișoara, antrenați de Horia Preda; Robert Coman & Sara-Maria Velea, din București, antrenați de Paolo Campigotto; Marius Pădurean & Andreea Sturzinschi și Bogdan Walter & Kamilla Vida, din Reșița, antrenați de subsemnatul.”, a transmis antrenorul Alex Holecz, de la Mystic Reșița.

Din păcate, la această competiție au apărut și accidentările în tabăra reșițenilor, epuizarea spunându-și cuvântul. „Din cauza unei contracturi musculare severe, Marius Pădurean & Andreea au fost nevoiți să se retragă din lupta pentru o medalie, cel mai probabil argint, dacă nu chiar aur, la GOC – German Open Championships, 10 Dansuri tineret. Am facut tot ceea ce se putea, însă cele 3 zile, plus a patra zi de concurs, și-au spus cuvântul, iar epuizarea a câștigat, oferindu-le concurenților noștri șansa la o medalie obținută mai usor. Însă toate fac parte din joc! Noi muncim pentru o recuperare cât mai rapidă și o revenire mai în forță a perechii noastre de înaltă performanță!”, a încheiat Holecz.

JCS-Ștefan Moraru