Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În aceast an, Colegiul Naţional „Traian Lalescu“ din Reşiţa pune judeţul pe harta mediilor de 10 la Bacalaureat!

Azi, 8 iulie, în jurul prânzului, absolvenţii de liceu şi-au aflat notele la examenul de Bacalaureat, cea mai importantă etapă din viața unui elev. În aceast an, Colegiul Naţional „Traian Lalescu“ din Reşiţa pune judeţul pe harta mediilor de 10 la Bac. Mai exact, este vorba despre eleva Daria Fîc care a obţinut media generală 10. „O notă de 10 este, incontestabil, o reflexie a devotamentului. Aceste două cifre mi-au dovedit că efortul depus în ceea ce sunt și în ceea ce urmează să devin a înflorit. Profesorii mei îndrumători, munca, creativitatea și încrederea au ajuns să mă ridice până în punctul în care mă aflu acum.“, ne-a spus Daria.

Pe locul secund, la egalitate, se află Ruth Boldea, de la Colegiul Naţional „Traian Lalescu“ Reşiţa, şi Iulia Raescu Lalescu, de la Colegiul Naţional „Traian Doda“ Caransebeş, ambele cu media 9,93. Un rezultat foarte bun a obţinut şi un elev al Liceului Tehnologic „Clisura Dunării“ din Moldova Nouă, care a obţinut la probele scrise media 9,86.

După rezolvarea contestaţiilor, rezultatele finale vor fi comunicate vineri, 12 iulie. Cei care au picat examenul în prima sesiune mai au o șansă la a doua sesiune, cea din toamnă.

JCS-Nicoleta Moraru