Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Primarul Ioan Popa respinge scenariile lansate de presa centrală în contextul dezvăluirilor despre afacerile rețelei Coldea!

 Dacă între 10 mai și 8 iunie am asistat la o campanie electorală mai curând anostă, pe măsură ce rezultatele comasate ale alegerilor pentru stabilitate se îndreaptă spre forma lor definitivă, parcă pentru a compensa plictiseala de dinainte, atenția ne este direcționată spre dezvăluiri fulminante, aparent de ultimă oră. În condițiile în care detaliile conexe punerii sub urmărire penală a generalilor SRI în rezervă Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, împreună cu avocatul Doru Trăilă, reprezintă subiecte de foileton, orice alt nume menționat la televizor tangent activităților derulate de aceștia „beneficiază“, inevitabil, de o anume prezumție de vinovăție și complicitate, fără a mai lua în calcul publicitatea negativă, bonus.

În rezumat, numele primarului Ioan Popa este evocat în contextul unor lucrări de anvelopare angajate de Primăria Municipiului în 2021, pe care o firmă din București, apropiată generalilor, le-a executat parțial la Reșița pentru a le abandona la scurt timp, precum și în legătură cu un proiect derulat de Transelectrica.

În legătură cu acestea, primarul Ioan Popa a transmis, pe pagina sa oficială de socializare, următoarele: „Dragi reșițeni. De ieri (miercuri, n.n.) asistați la un bombardament de intoxicări în presa centrală de scandal, ce mă au ca țintă. Aceste atacuri sunt urmare a demersului meu legitim de a analiza eșecul electoral la nivelul județului Caraș-Severin, pierderea președinției Consiliului Județean și a majorității politice. Doresc să vă asigur pe dumneavoastră și pe colegii mei din echipele de la Primărie de faptul că vom continua ceea ce am început! Mergem înainte cu încredere, cu tenacitate și cu credință!“

JCS-Walter Fleck