Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Cărășeanul a fost arestat după ce timp de mai mulți ani acesta a întreținut raporturi sexuale prin constrângere cu fiicele vitrege, care erau minore, pe care le-a lăsat însărcinate!

Astăzi, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a dispus emiterea rechizitoriului şi trimiterea în judecată a unui bărbat cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor concurente de viol în formă continuată şi de viol săvârşit asupra unui minor în formă continuată.

„În fapt, s-a reținut că în intervalul iulie 2019 – finalul lunii mai/începutul lunii iunie 2023, în timp ce se aflau la locuința de pe raza jud. Caraș-Severin, unde conviețuiau, inculpatul major a întreținut raporturi sexuale în repetate rânduri cu fiica sa vitregă minoră, prin constrângere şi prin punerea acesteia în imposibilitate de a se apăra, respectiv profitând de această stare, în urma căruia minora a născut un băiat la Spitalul Județean de Urgență Reșița. De asemenea, s-a mai reținut că același inculpat, în intervalul noiembrie 2023 – februarie 2024, a mai întreținut raporturi sexuale  în repetate rânduri şi prin constrângere cu o altă fiică vitregă, de asemenea minoră, prin punerea acesteia în imposibilitate de a se apăra, respectiv profitând de această stare, în urma căruia minora a rămas însărcinată. Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale, luarea unei măsuri preventive şi emiterea rechizitoriului nu pot, în niciun caz, să înfrângă prezumția de nevinovăție, inculpații fiind prezumați nevinovați până la pronunțarea unei soluții definitive în cauză.“, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița.

JCS-L.A.