Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Vorbim despre conducătorii auto surprinși conducând sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în weekend, pe drumurile din județul nostru. Oamenii legii au organizat acțiuni cu efective mărite, în sistem integrat, în echipaje formate din polițiști, jandarmi și reprezentanți ai altor structuri!

„În cadrul celor 60 de acțiuni și controale, au fost legitimate peste 1.400 de persoane și verificate peste 570 de autovehicule. S-au aplicat 877 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 312.000 de lei, dintre care 90 pentru nerespectarea legislației privind ordinea publică, 715 pentru nerespectarea legislației rutiere, iar celelalte pentru încălcarea altor norme legale. 500 de persoane au fost testate cu dispozitivele alcooltest și 40 au fost testate cu cele DrugTest, fiind constatate 9 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 53 de permise de conducere, dintre care 14 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe, 17 pentru depășirea limitelor de viteză și celelalte pentru alte abateri. Pentru neregulile constatate, au fost retrase 29 de certificate de înmatriculare!“, a transmis IPJ Caraș-Severin.

De asemenea, au fost depistate 3 persoane urmărite la nivel național și internațional. Acțiunile polițiștilor pentru siguranța publică vor continua și în perioada următoare!

JCS-A.M.