Caraş-Severin, Romania

OŢELU ROŞU – Potrivit Poliţiei, tânărul de 17 ani şi-ar fi urmărit victima, de 52 de ani, aflată într-un scaun cu rotile, pe o stradă din oraş, joi seara, undeva în jurul orei 22.30. Iar atunci când şi-a ajuns victima, într-un loc mai puţin luminat, ar fi trântit-o la pământ, furându-i borseta în care omul avea câteva bunuri personale şi un telefon mobil!

„După comiterea faptei, tânărul a fugit de la fața locului, în scurt timp, polițiștii identificându-l și conducându-l la sediul poliției, însoțit de un reprezentant legal, pentru luarea măsurilor legale, ce se impun. Victima a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată. Bunurile sustrase de la bărbatul de 52 de ani au fost recuperate în totalitate și restituite acestuia“, informează IPJ CS.

Acum, adolescentul este cercetat pentru tâlhărie calificată. Iniţial, tânărul a fost reţinut, instanţa încuviinţând vineri arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile. Minorul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

JCS-A.M.