77 de sancțiuni au fost aplicate, în doar 3 ore, șoferilor - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Joi, 11 noiembrie, între orele 10.00-13.00, polițiștii de la Serviciul Rutier, Poliția Municipiului Reșița și Poliția Orașului Bocșa au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru prevenirea producerii de accidente rutiere, pe DN 58, tronsonul Reșița– Caransebeș și DN 58 B, tronsonul Bocșa – Reșița!

În cele 3 ore, au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 23.200 de lei, fiind reținut un permis de conducere pentru nerespectarea regulilor privind depășirea și retrase 3 certificate de înmatriculare. Cele mai multe sancțiuni (în speță, 68) au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

„Viteza, sub toate formele sale, constituie principala cauză de producere a evenimentelor rutiere cu urmări grave. Polițiștii cărășeni desfășoară în mod permanent astfel de acțiuni preventiv reactive și vă recomandă să adaptați permanent viteza la condițiile de drum și de trafic, să măriți atenția pe toată durata deplasării și să respectați regulile de circulație, pentru a ajunge în siguranță la destinație”, evidențiază comunicatul.

JCS–S.P.