Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Cei șase vitezomani care depășiseră limita legală cu peste 50, respectiv 70 km/h, au fost și amendați, și lăsați fără permis!

În weekend, polițiștii rutieri cărășeni au reținut, în total, 19 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare, aplicând 325 de sancțiuni contravenționale, pe drumurile publice din județ. Dintre acestea, 101 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. De asemenea, 24 de pietoni și 22 de bicicliști care au încălcat normele rutiere, au fost sancționați cu amendă sau avertisment. Și au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier.

La acest capitol, al dosarelor penale, Poliția județului îl dă ca exemplu pe un bărbat de 35 de ani, din Vrani, tras pe dreapta în aceeași comună, pe DJ 573A, în noaptea de 18 spre 19 noiembrie, la ora 1.00. Omul conducea o autoutilitară fără permis, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autoutilitarei figurau atribuite altui autoturism, autoutilitara în cauză nefiind înmatriculată în circulație. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, iar oamenii legii continuă cercetările.

JCS-A.M.