Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Luni, 19 august, au fost încărcate pe platforma de achiziții publice documentele necesare demarării procedurii de licitație pentru modernizarea drumului județean DJ 571, pe tronsonul Ciuchici – Moldova Nouă. Valoarea totală a contractului se ridică la 50 milioane de euro, TVA inclus, o sumă considerabilă menită să asigure realizarea unor lucrări de calitate superioară!

„Caietul de sarcini, făcut cu atenție de oamenii din subordinea mea și semnat personal de mine, nu lasă loc de interpretări și nici posibilitatea ca firme fără experiența și capacitatea logistică necesare realizării unei astfel de lucrări să încurce acest proiect.“, a declarat Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean.

Constructorii din județ și din întreaga țară sunt invitați să analizeze cu atenție documentația disponibilă și să se pregătească pentru a intra în competiția pentru adjudecarea acestui contract important. După îndeplinirea formalităților procedurale, licitația va deveni publică în câteva zile.

„Există o șansă reală ca, la începutul lunii octombrie 2024, după zeci de ani de așteptări, să vedem în sfârșit utilajele unor firme puternice lucrând pe acest important drum județean.”, a mai adăugat Dunca.

JCS-Denis Dutca