Caraş-Severin, Romania

CORNEA – Un accident produs între un autoturism și un autotren încărcat cu mașini, pe DN 6, la ieșirea din Cornea spre Caransebeș, în care au fost implicate 7 persoane, a fost raportat la 112, fiind declanșat Planul Roșu de intervenție!

Incidentul s-a produs la ora 23.29, în noaptea de 21 spre 22 august, și a dus la rănirea a șase persoane. La fața locului au acționat pompierii militari din Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spună, cu o ambulanță SMURD, alături de 3 ambulanțe ale Serviciului Județean.

Potrivit Poliției județului, accidentul a fost soldat cu rănirea a 6 persoane și s-ar fi produs în următoarele împrejurări: „În timp ce un tânăr de 22 de ani, din județul Dolj, conducea un autoturism cu capacitatea de 7 locuri, pe DN 6, la km 406, din direcția Orșova către Caransebeș, pe un drum în aliniament, a intrat în coliziune lateral-stânga cu un ansamblu de vehicule format din cap-tractor și semiremorcă, condus din sens opus de un cetățean bulgar. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 22 de ani și a 5 pasageri din autoturismul condus de acesta, respectiv un tânăr de 21 de ani, o tânără de 18 ani, o femeie de 34 de ani și două minore de 7 și 15 ani, toți din județul Dolj. Cele 6 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, stabilindu-se că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.“

JCS-A.M.

FOTO: Loga N Yonuț